Supervisie en leertherapie

Ted Wolterink en Erik vd Heijden zijn beiden geregistreerd als supervisor en leertherapeut bij de VGCT  (vereniging voor gedrags- en cognitieve therapie).  Voor cognitief gedragstherapeuten in opleiding bestaat de mogelijkheid om supervisie of leertherapie te volgen. Tevens  superviseren en begeleiden wij  N=1 studies die in het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut worden geschreven. Wij geven ook supervisie of leertherapie aan GZ-psychologen in opleiding.

Supervisie en leertherapie vinden plaats in de praktijk zowel op werkdagen als in de avonduren in overleg.  Voorafgaand aan de eerste supervisieafspraak mailt de supervisant aan de supervisor:
– welke (vgct) vooropleiding is gevolgd.
– in welk kader de supervisie wordt gevraagd.

Voorafgaand aan de start van de supervisie wordt een supervisiecontract opgesteld volgens het model van de VGCT . https://www.vgct.nl/stream/model-supervisiecontract.docx

Kosten
Het tarief van supervisie en leertherapie is marktconform. Facturen worden aan het einde van iedere maand  verstuurd. Afspraken dienen 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Bij afzeggen tussen 48 uur en 24 uur worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Wanneer binnen 24 uur wordt afgezegd, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Voor meer informatie over supervisie en leertherapie kan telefonisch contact worden opgenomen met (een van) de supervisoren.